9 mai 2024
TRAGEDIE LA IEDERA! O femeie a fost accidentată mortal de o maşină a Societăţii de Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA!

TRAGEDIE LA IEDERA! O femeie a fost accidentată mortal de o maşină a Societăţii de Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA!

accieSfarsit tragic pentru o femeie, de 69 de ani, din Iedera. Biata de ea a fost accidentata mortal, astazi la pranz, chiar in timp ce se indrepta spre dispensarul din sat.

Avea programare la medic sa isi ia medicamentele care o tineau in putere.

O masina a Societatii de Drumuri si Poduri Dambovita SA, ce se afla in zona pentru niste lucrari de asfaltare, a lovit-o puternic cu spatele.

Soferul povesteste ca n-a vazut victima pentru ca aceasta s-ar fi aflat in unghiul mort si din aceasta cauza nu a realizat ca a izbit-o, iar apoi a bagat-o sub rotile masinii…

accie4CONSTANTIN STANCIU, şofer: “Am incercat sa dau cu spatele si a iesit dintr-o curte brusc, nu era in spatele masinii. A intrat in unghiul mort, in spatele masinii si n-am mai vazut-o. Am 15, 16 metri de cand am iesit…”
Rudele victimei au iesit intr-un suflet la poarta cand au auzit tipete pe strada
accie1NICOLAE BĂDESCU, soţul victimei: “Ea mergea pe partea asta, sa ia medicamente si pentru mine si pentru ea, cu tensiunea, cand aud nenorocirea”
accie3CONSTANTIN BĂDESCU, fiul victimei: “A dat cu spatele, nu s-a asigurat, nu nimic, in plin a luat-o si a dus-o taras, a zis ca n-a vazut-o…”
Satenii regreta moartea femeii, pe care o apreciau si o respectau
accie2MARIA SCARLAT, vecină: “Era femeie ca lumea, cumsecade, vrednica. Se ducea la dispensar sa isi medicamentele, a ajuns la moarte, la poarta la ea…”
Soferul este in stare de soc. Lucreaza de peste 10 ani la societatea de drumuri si pana acum n-a avut niciun necaz la volan. Colegii lui il asteptau sa se intoarca cu apa, cand au aflat de tragedie.
Politistii fac cercetari pentru a afla exact cum s-a intamplat accidentul mortal.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial