19 aprilie 2024
Scandal la Spitalul Găești. Un medic acuză managerul – ”A încuiat ecograful cu care consultam pacienții!”

Scandal la Spitalul Găești. Un medic acuză managerul – ”A încuiat ecograful cu care consultam pacienții!”

Scandal la spitalul din orașul Găești. Un medic face acuzații grave și susține că managerul unității spitalicești ar fi încuiat camera în care se află aparatul ecograf, iar astfel pacienții ar fi avut de suferit.

”Asa cum ma asteptam, hartuirea continua la Spitalul Gaesti. Managerul Laurentiu Belusica a incuiat ecograful cu care consultam pacientii. Eu fiind de garda NU pot acorda asistenta medicala totala, pentru care cetatenii acetui oras platesc taxe si impozite.

A luat Laurentiu Belusica spitalul pe persoana fizica? Primarul Grigore Gheorghe Gheorghe permite asa ceva? Oamenii sunt cei care sufera!!!

Este inadmisibil asa ceva! In timp ce managerul Belusica se lauda pe facebook ca a cumparat aparatura performanta, in realitate nu ne putem folosi de nimic, considerand ca totul este al lui si nu al spitalului. Rog autoritatile sa se sesizeze.

Aici NU este doar abuz in serviciu, ci atac la adresa vietii pacientilor care au nevoie sa primeasca asistenta medicala completaCompletare: in noua pregătire de rezidențiat avem modul de ecografie (nivel 1) pe care l-am parcurs și absolvit cu nota 10.

Domnul dr sa se abțină in a face acuzații mincinoaseDin câte știu dansul nu are competentă de ecografie așa ca-l rog sa scoată aparatul de sub cheie”, spune medicul urolog Lucian Vintilă, din cadrul Spitalului Găești.

La rândul său, dr.Laurențiu Belușică, managerul Spitalului Găești vine cu varianta sa.

”Având în vedere ca urmăresc în primul rand interesul pacienților, apoi al spitalului si colegilor și în ultimul rand al meu, îl sfătuiesc pe doctorul Lucian Vintila sa nu plece, sa și vadă onest si corect de meseria lui sa salute și răspundă la salut, sa se îmbrace în uniforma, în general sa respecte colegii și procedurile sa nu mai aplece urechea la îndemnuri de ura, șantaj, reclamatii si minciuni, sa nu mai genereze inutil scandal mediatic de proasta speta.

Sa fie loial spitalului si colectivului care l a primit cu bratele deschise.

Mai mult am uitat sa va spun ca spitalul a scos deja o jumătate de norma de post pt medic urolog pe perioada nedeterminata , concurs la care desigur domnul doctor se poate înscrie”, a precizat managerul Spitalului Orășenesc Găești.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial