28 martie 2024
Tragedie la Conţeşti. Un băieţel de 6 ani a fost ucis de unul dintre câinii familiei sale. „Avea plăgi multiple”

Tragedie la Conţeşti. Un băieţel de 6 ani a fost ucis de unul dintre câinii familiei sale. „Avea plăgi multiple”

Tragedie in judetul Dambovita. Un băieţel de 6 ani din Conțești a fost ucis de unul dintre câinii familiei. Copilul s-ar fi dus nesupravegheat în grădină, iar animalul a sărit asupra lui şi l-a sfâşiat.

Disperaţi, părinţii au cerut ajutor la 112, dar din păcate salvatorii ajunşi acolo nu au mai avut ce să facă. Politia a deschis o ancheta.

Băiatul de şase ani a ieşit, în jurul orei nouă dimineața, în grădina din spatele casei, iar acolo era liber şi unul dintre câinii ciobăneşti, pe care familia l-a cumpărat vara trecută. Nimeni nu ştie deocamdată din ce cauză animalul a devenit agresiv şi l-a sfâşiat pe copil.

Avea plăgi multiple muşcate de câini. Copilul a fost resuscitat, dar leziunile erau incompatibile cu viaţa. Profunde erau la nivelul gâtului, dar şi la cap, torace şi membrele superioare”, a transmis un medic de la Serviciul de Ambulanță Dâmbovița.

Copilul decedat mai avea un frățior, de 4 ani, iar mama lor este însărcinată în şapte luni. Familia s-a mutat în gospodăria de la Conţeşti vara trecută. Oamenii au casa în construcţie, iar apropiaţii lor povestesc că hoţii le-au furat de mai multe ori din materialele depozitate în curte. Acesta ar fi fost motivul pentru care și-au luat mai mulți câini.

Ei fiind în construcţii, de atâtea ori au venit hoţii şi au furat. Omul să se păzească, cu tot cu câini or venit şi or furat. A dat drumul la câini. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu câinii, probabil nu i-a legat dimineaţă. M-a anunţat soţul de tragedie”, a povestit mătușa copilului.

Vecinii povestesc că au văzut câinii lăsaţi liberi pe stradă şi că se temeau din cauza lor.

VecinăSunt ciobăneşti, foarte mari, au venit aici, la poartă, am intrat repede în curte.

ReporterErau liberi?

VecinăDa, pe drum, s-au chinuit de i-au băgat în curte. Dacă ştiau că sunt agresivi trebuia să îi ţină în cuşti.

Mai mare necaz ca ăsta cum să fie. Dacă nu a fost supravegheat, copilul se duce. Ce îi trebuie câine d-ăsta să îţi omoare copilul?!”, spune un vecin.

E şi gravidă, Dumnezeu să o întărească, mama copilului e şi gravidă, Doamne, Dumnezeule…”, a declarat un prieten al familiei.

Salvatorii l-au găsit pe băiat în stare critică. Au încercat să îl resusciteze preţ de câteva zeci de minute. Din nefericire însă, în cele din urmă i-au declarat decesul. La faţa locului au sosit şi poliţiştii. Chiar în aceste momente iau declaraţii celor din familie, dar şi martorilor pentru a înţelege cum s-a produs această nenorocire.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial