29 martie 2024
Tragedie la Băleni. Un bărbat a fost găsit mort într-o fântână. Prin ce necazuri cumplite a trecut

Tragedie la Băleni. Un bărbat a fost găsit mort într-o fântână. Prin ce necazuri cumplite a trecut

bale8Descoperire șocantă în comuna Băleni. Un bărbat de 87 de ani a fost găsit fără viață în fântâna din gospodăria sa.

Deocamdată nu se știe dacă omul a alunecat sau dacă a recurs la un gest necugetat.

bale6Omul a rămas văduv în urmă cu mai bine de un an. Bătrânețea îi era oricum amară după ce își pierduse fiul cel mic, de numai 20 de ani, într-un grav accident de circulație. baleMai avea un băiat, care locuiește în același sat cu el, care obișnuia să îl ajute, spun vecinii.

bale5Imediat ce bătrânul a fost găsit în fântâna din gospodarie, martorii au dat alarma. La fața locului au ajuns pompieri, medici și politisti.

bale1Marius Buga, Pro TV: Din nefericire, când au ajuns salvatorii, bărbatul deja decedase. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească exact dacă vorbim despre o moarte accidentală sau despre o sinucidere.

bale3Vecină: “Rămăsese singur, veneau copiii, că are noră, băiat, dar îi lipsea soția. A avut necaz mare cu băiatul, că era tânăr, ei bătrâni. De copil suferea mult.”

bale7Vecină: “Depresie, singurătatea, atâția ani, nu avea cine să îl îngrijească. Toată lumea spune că nu avea cum să cadă, că e prea înalt puțul.”

bale4După cum povestesc apropiații, bătrânul era mai mereau abătut.

Vecin: “E greu singur, să nu aibă cine să îți facă mâncare, să te mai spele. Păcat, era un om foarte bun, dar singurătatea l-a doborât.”

bale2Anchetatorii continuă cercetările în acest caz.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial