27 aprilie 2024

Tragedie într-o familie din Corneşti. Un bărbat a murit după ce s-a prăbuşit în gol dintr-un tei

teicDeşi abia se refăcuse după o intervenţie medicală la un picior, un pensionar de 72 de ani, din Corneşti, Dâmboviţa, s-a urcat într-un tei, ca să culeagă flori pentru ceai.

teic9S-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime, iar salvatorii chemaţi în ajutor au încercat zadarnic să-l resusciteze. teic4Lovitură puternică pe care a suferit-o la cap i-a fost fatală.

teic7Soţia bărbatului povesteşte că omul suferise recent o operaţie la un picior şi purtase ghips. Chiar dacă nu era complet refăcut, a vrut să culeagă flori de tei din pomul aflat chiar la poarta sa.

teic6Soția bărbatului: ”Mi-a zis că se duce în teiul ăla de la poartă. Şi a venit un vecin şi zice, Florico, hai, ca Gică e mort! Al meu? Da, Gică al tău a căzut din tei!”

teic3Un vecin a sunat la 112 şi a cerut de urgenţă ajutor. Un echipaj de la ambulanţă a venit la faţa locului. Preţ de zeci de minute salvatorii au încercat să îl resusciteze pe bărbat. Din nefericire, în cele din urmă i-au declarat decesul.

teic1Vecinii povestesc că un şofer care trecea pe drumul naţional a văzut ce s-a întamplat şi a dat alarma.

teic8Cunoscuţii nu exclud ca omului să i se fi făcut rău din cauza căldurii de afară.

Trupul fără viaţă fost dus la serviciul de medicină legală, la Târgovişte, pentru autopsie. teic5Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi continuă cercetările.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial