28 martie 2024

Motociclist, grav rănit, la Răcari, din cauza vitezei. A intrat prin luneta mașinii din față

motor1Un motociclist din Capitală a fost grav rănit vineri după-amiază, într-un accident petrecut pe Drumul Naţional 71, între Bucureşti şi Târgovişte.

motor5Martorii spun că motociclistul mergea cu viteză mare şi nu a mai avut timp să frâneze atunci când autoturismul din faţa sa a oprit la o trecere de pietoni. Salvatorii sosiţi imediat la faţa locului i-au acordat primul ajutor bărbatului de 41 de ani, apoi l-au dus de urgenţă la spital.

motor2Accidentul s-a produs în fața liceului Ion Ghica, din Răcari. Ceilalţi şoferi aflaţi în trafic povestesc că motociclistul ar fi venit cu viteză şi ar fi depăşit mai multe maşini. Nu a realizat însă că primul autoturism din coloana oprise să acorde prioritate unui pieton.

motor4Martor: „A depăşit ca un disperat! Că aşa merg 90% dintre ei! Şi nu îi interesează nu de viaţa noastră, nu îi interesează de viaţa lor, absolut deloc. L-am văzut că vine tare, m-am dat, n-am mai avut ce să fac, direct în ăsta a intrat.”

motor3Impactul a fost atât de violent încât motociclistul a fost proiectat prin luneta maşinii condusă de un şofer de 40 de ani, din Dâmboviţa.

motor6La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, care l-au dus pe rănit la spital.

motorPoliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial