18 mai 2024
PDL – Edilii din Moreni SFIDEAZĂ legea!

PDL – Edilii din Moreni SFIDEAZĂ legea!

COMUNICAT DE PRESĂ

Edilii USL din Moreni sfidează legea cu nonșalanță

În deplina sfidare a Legii 67/2004 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, actualul primar PSD al municipiului Moreni, Vasile Goran, precum și viceprimarul Constantin Dinu, membru al aceleiași formațiuni și actual candidat pentru funcția de edil șef din partea USL „și-au plantat”, într-una din secțiile de vot de pe raza orașului, rudele apropiate.

Mai exact, la Secția de votare nr.6 din municipiul Moreni, printre membri, figurează Gabriel Goran, fiul lui Vasile Goran și Cătălina Ștefania Belghiru, nepoata lui Constantin Dinu. Calitatea celor doi, de membri ai vreunei comisii de votare, intră în contradicție directă cu prevederile art.42 din legea menționată care stipulează: „Nu pot fi membri ai birourilor electorale de circumscripție sau ai birourilor electorale ale secțiilor de votare candidații în alegeri, soții, rudele și afinii acestora până la gradul al doilea inclusiv, precum și persoanele care nu au exercițiul drepturilor electorale”.

În aceste condiții, reprezentanții PDL Dâmbovița își exprimă profunda îngrijorare vizavi de corectitudinea derulării alegerilor în municipiul Moreni și solicită instituțiilor abilitate să ia de urgență măsurile ce se impun.

Departamentul juridic al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial