3 mai 2024
Vrei în Campionatul Judeţean de Minifotbal? Vezi condiţiile

Vrei în Campionatul Judeţean de Minifotbal? Vezi condiţiile

INSCRIERE GRATUITA IN CAMPIONATUL JUDETEAN DE MINIFOTBAL

– Liga a II-a, seria a II-a –

Asociatia Judeteana de Minifotbal Dambovita organizeaza inscrieri pentru Liga a II-a la minifotbal (fotbal pe teren redus – sintetic). Echipele clasate pe locurile 1 si 2 la finalul competitiei vor promova direct in Liga I. Toate partidele se disputa pe terenul sintetic de la baza sportiva Soccer Land din Targoviste (in spate la Romlux). Nu au voie sa participe jucatori legitimati la Ligile 1, 2 si 3, precum si cei legitimati la futsal, ligile 1 si 2. Nu exista taxa de inscriere si nici garantii percepute. Singura taxa pe care echipele le achita la inceputul competitiei sunt cele de legitimare – 15 lei de jucator.

La fiecare meci, echipele vor achita taxa de joc care va fi de 80 de lei – ziua, in aer liber, 90 de lei – in nocturna, si 100 de lei in balon (pe timp de iarna).

Pentru mai multe detalii sunati la 0723.899.774.

De asemenea, echipele inscrise vor evolua si in Cupa Romaniei, campioana urmand sa reprezinte judetul Dambovita la Turneul Final pe tara! Noul sezon va debuta la jumatatea lunii august!

Mai multe informatii se pot obtine accesand site-ul oficial al Asociatiei Judetene de Minifotbal Dambovita, www.minifotbaldambovita.infotgv.ro sau direct la sediul din Targoviste, strada Campulung, nr. 100 (langa Benzinaria Claudia), tel – 0723.899.774!

Nicolae IFRIM

Presedinte Asociatia Judeteana de Minifotbal Dambovita

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial