20 aprilie 2024

Titu – Afaceri ilegale cu înmatricularea mașinilor! Video

accvPERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FALSURI MATERIALE ÎN ÎNSCRISURI OFICIALE ȘI UZ DE FALS

Polițiștii din Titu au descins la domiciliile a două persoane din Lungulețu, bănuite de comiterea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte comise în perioada 2017-2018., în legătură cu înmatricularea unor autovehicule. De la locuințele acestora, au fost ridicate mai multe obiecte și înscrisuri, susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au efectuat percheziții domiciliare la două persoane din Lungulețu, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

În urma descinderilor, au fost indisponibilizate mai multe documente și înscrisuri, telefoane mobile, calculatoare și bani.

Cei în cauză sunt bănuiți că, în perioada 2017-2018, ar fi întocmit în fals mai multe documente necesare înmatriculării unor autovehicule pentru diverse persoane, activitate pentru care ar fi primit diferite sume de bani.

În fapt, aceștia ar fi falsificat fișele de înmatriculare, contractele de dobândire ale autovehiculelor și certificatele fiscale, prin aplicare de semnături și ștampile false, presupuse a aparține organelor fiscale, astfel, beneficiarii serviciilor acestora sustrăgându-se de la plata taxelor și impozitelor.

Bănuiții ar fi depus diligențe pentru înmatricularea în fals a peste 80 de autovehicule, operațiuni pentru care ar fi primit în schimb sume cuprinse între 250 și 300 de euro, pentru fiecare caz în parte.

În cauză, se continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial