26 martie 2023
Tinerii au fost învățați cum să adopte un comportament responsabil și cum să se ferească de evenimentele negative

Tinerii au fost învățați cum să adopte un comportament responsabil și cum să se ferească de evenimentele negative

Acțiune a polițiștilor,  în proximitatea unităților de învățământ

La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 10:00-14:00, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică, alături de polițiști de la Biroul Siguranță Școlară, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și proximitate, au organizat o acțiune în municipiul Târgoviște, în zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar.

Obiectivul vizat a constatat în combaterea absenteismului școlar, a victimizării minorilor, a delincvenței juvenile, a consumului de droguri sau tutun, dar și în a asigura un climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, polițiștii au legitimat 83 de persoane, au efectuat verificări la 9 societăți comerciale, 10 săli de jocuri de noroc și au instruit agenții de pază.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au identificat 25 de elevi care nu se aflau la cursuri, unitățile de învățământ fiind informate cu privire la acest aspect.

Totodată, tinerii au fost informați cu privire la adoptarea unui comportament responsabil în societate, în vederea prevenirii implicării acestora în evenimente negative.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial