13 aprilie 2024
Zeci de dâmboviţeni, amendaţi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală

Zeci de dâmboviţeni, amendaţi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală

Webp.net-resizeimage (3)“Sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost continuate acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.

Au fost organizate 19 acțiuni punctuale la care au participat 298 de polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița polițiști locali, jandarmi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică.
Astfel, au fost verificate 278 de obiective/locații și au fost legitimate peste 1000 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 137 de autovehicule, dintre care 79 de mijloace de transport public în comun.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 124 de sancțiuni contravenționale în valoare de 17.820 de lei, dintre care 33 au pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală impuse, celelalte fiind aplicate pentru abateri de altă natură.
De asemenea, cetățenii au primit măști de la polițiști și sfaturi pentru adoptarea unor masuri de protecție individuală.
În continuare, forțele de ordine vor fi în teren, la datorie, pentru prevenirea oricăror fapte care ar putea afecta siguranța cetățenilor.”
sursa – IPJ Dâmboviţa
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial