6 mai 2024
VIDEO! Un bărbat s-a rănit cu flexul şi a suferit o hemoragie puternică!

VIDEO! Un bărbat s-a rănit cu flexul şi a suferit o hemoragie puternică!

flex
Un barbat de 61 de ani s-a ranit cu flexul si a suferit o hemoragie puternica. Victima a fost operata de urgenta
In timp ce lucra la renovarea casei parintesti, un barbat din Corbii Mari, judetul Dambovita, s-a ranit cu flexul la o mana si a suferit o hemoragie foarte puternica.

Un vecin l-a gasit si a sunat la 112. Victima de 61 de ani pierduse insa mult sange si a fost dusa de urgenta la un spital din Capitala unde a intrat direct in sala de operatii.

flex2Barbatul locuieste in Bucuresti, insa merge des la Corbii Mari, unde are casa parinteasca. Era singur cand s-a petrecut accidentul si a avut sansa ca un vecin sa vina tocmai atunci sa-l vada.

Geanina Enache, asistent medical Ambulanta Titu: “Am fost solicitati pe 112 pentru un pacient aflat in soc hemoragic, post taiere cu flexul. Plaga era in regiunea palmara si antebrat stang. Tensiunea a fost 5, dar a fost stabilizat si hemoragia oprita prin compresiune”.

Oamenii spun ca barbatul este foarte priceput . Toata viata a lucrat ca instalator, asa ca stia sa manuiasca bine flexul.

flex1Vasile Chelaru, vecin: “E foarte periculos daca nu stii sa il manevrezi, ai slabit putin mana sau te-ai infipt prea mult in lemn, ori se sparge panza. Doamne, fereste, la unul i-a sarit un dinte aici de la flex si s-a dus.”

Ioana Pavel, vecina ranitului: “Doamne fereste, daca nu e in regula sau atinge de ceva, sare, te omoara, te taie, eu asa stiu.”

In stare grava, barbatul a fost preluat de un echipaj de la ambulanta si transportat de urgenta la Spitalul Universitar din Capitala. A fost operat si medicii spun ca va avea nevoie de o lunga perioada pentru a se recupera.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial