6 mai 2024
Tentativă de omor, la Răzvad

Tentativă de omor, la Răzvad

Tentativă de omor, pe raza comunei Răzvad!

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost la un pas de moarte după ce a fost atacat cu cuțitul de un individ, de 45 de ani.

Anchetatorii spun că totul s-a întâmplat după o ceartă aprigă și consum de alcool.

Rănile suferite de victimă i-au pus viața în primejdie, au constatat legiștii, iar magistrații au decis să îl aresteze preventiv pe cel de 45 de ani.

”La data de 6 august a.c., în jurul orei 15:17, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat cu privire la faptul că a fost atacat cu un cuțit. Din verificările efectuate a reieșit faptul că, în după-amiaza zilei de 6 august a.c., pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, în timp ce s-ar fi aflat în comuna Răzvad, un bărbat de 45 de ani ar fi agresat fizic cu un obiect ascuțit-tăietor un alt bărbat de 61 de ani.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, față de bănuit a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Astăzi, 7 august, acesta a fost prezentat magistraților, pe numele bănuitului fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial