6 mai 2024
Târgoviște: Atac sângeros pe strada Tineretului. Polițiștii au intervenit rapid la fața locului

Târgoviște: Atac sângeros pe strada Tineretului. Polițiștii au intervenit rapid la fața locului

În după-amiaza zilei de 6 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o femeie din Târgoviște, cu privire la faptul că o persoană a fost rănită.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 22 de ani, din Târgoviște, în timp ce s-ar fi aflat pe str. Tineretului din municipiul Târgoviște, pe fondul unui conflict, ar fi agresat cu un briceag în zona abdominală un alt tânăr de 20 de ani.

Totodată, acesta ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Bănuitul a fost condus la sediul poliției, iar, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

Astăzi, 7 august, tânărul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

sursa: IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial