26 aprilie 2024

Tentativă de omor la Moreni. Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat pe stradă

crima3Tentativă de omor în oraşul Moreni. Un adolescent de 16 ani este în stare gravă după ce a fost înjunghiat pe stradă.

Anchetatorii spun că un individ de 28 de ani l-ar fi rănit pe minor după ce între ei ar fi izbucnit un conflict spontan.

“La data de 7 martie a.c., politistii din cadrul Politiei Municipiului Moreni au fost sesizati de o femeie cu privire la un conflict izbucnit intre mai multe persoane. Politistii au intervenit imediat la fata locului, au identificat persoanele implicate, acestea fiind conduse la sediul Politiei Municipiului Moreni. De asemenea, un minor de 16 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict spontan, 6 persoane, cu varste cuprinse intre 16 si 34 de ani, in timp ce se aflau pe o strada din Moreni, s-ar fi agresat reciproc.

În urma examinării medicale, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată în tentativă la infracțiunea omor, competența in acest caz fiind declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial