6 mai 2024
Taximetrist mort în condiţii SUSPECTE! Accident cu multe semne de întrebare, pe DN 71, lângă Conţeşti!

Taximetrist mort în condiţii SUSPECTE! Accident cu multe semne de întrebare, pe DN 71, lângă Conţeşti!

De o moarte fulgeratoare a avut parte un taximetrist de 54 de ani, din Racari! Barbatul oprise taxiul pe marginea Drumului National 71, Targoviste- Bucuresti, in apropiere de localitatea Crângaşi. Se pare ca ii cazuse de pe masina lampa de taxi si a vrut sa vada ce mai poate recupera din ea.

Nesansa lui a facut ca soferul unei limuzine ce se deplasa spre Capitala sa nu-l observe la timp si sa-l izbeasca in plin, este una dintre ipotezele anchetatorilor. Cumplit este ca desi soferul a franat imediat sa vada daca poate salva victima, niciun alt automobilist nu a oprit sa le dea o mana de ajutor.

“La un moment dat, brusc in fata masinii mi-a aparut un individ. Cati sunt 10-15 metri, daca aveam 200 la ora nu puteam sa opresc masina sub nicio forma. Daca incercam sa-l evit eram si eu in sant sau poate mort”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Bogdan Georgescu, soferul limuzinei.

Soferul venea de la Targoviste si se indrepta spre Capitala. Aproape de intrarea in localitatea Crangasi a avut loc accidentul. El spune ca taximetristul a aparut ca din senin in fata masinii si nu l-a mai putut evita. In stare de soc a incercat sa ceara ajutorul altor soferi in trafic, dar nimeni n-a vrut sa opreasca.

“Un sfert de ora au trecut masini pe aici, sute de masini. O masina nu a oprit, eram de sange pe fata, domne n-a vrut sa opreasca nimeni, nimeni!”, a mai adaugat indignat soferul.

Barbatul a sunat la 112, iar acolo au sosit echipajele de la ambulanta si politie.

“Victima era decedata, multiple traumatisme, am incercat manevre de rescuscitare, dar fara rezultat”, ne-a precizat Alina Micu, asistent medical la Ambulanta Racari.

Etilotestul a aratat ca soferul nu a consumat alcool. Ramane inca nedeslusit de ce taximtristul se indepartase atat de mult de masina lui si cum a ajuns in santul de pe marginea drumului national.

O varianta ar fi ca taxiului i se desprinsese lampa de pe plafon, iar barbatul ar fi coborat sa stranga resturile. Politistii nu exclud insa nicio ipoteza si cum nu sunt martori misiunea nu va fi usoara sa stabileasca exact ce s-a intamplat.

Soferul limuzinei este cercetat penal pentru ucidere din culpa si risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani

Vezi video la Ştirile Pro TV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial