23 aprilie 2024

Individul care a provocat scandalul sângeros de la Şotânga a fost arestat preventiv!

suspect-to-sotangaScandal sângeros, la Șotânga. Un tânăr de 28 de ani a fost înjunghiat de un bărbat cu care era în conflict de mai multă vreme.

Cei doi s-au întâlnit întâmplător și s-au luat la ceartă, iar vorbele au fost înlocuite în scurt timp de pumni și picioare, apoi de o armă albă.

crimavp5Între cei doi tineri, care, oficial, nu au nicio ocupație, existau tensiuni de mai mult timp. Rudele nu vor să spună însă de ce se dușmăneau și preferă să-și regleze conturile în tăcere. Cert este că la încăierare au participat și iubitele lor, care au lovit cu sete, alături de bărbați.

De la bătaie s-a ajuns la tentativă de omor. Medicii legiști au constatat că viața victimei a fost pusă în primejdie, iar anchetatorii l-au reținut pe suspect.

crimama2Martorii au fost îngroziți când au văzut în ce hal se băteau cei doi tineri, pe marginea drumului.
Speriati, oamenii au sunat la 112 și au cerut de urgență intervenția polițiștilor și a celor de la ambulanță.

În încăierarea lor, scandalagiii au spart și un contor de gaze.

Localnicii povestesc că în bătaie s-ar fi implicat și iubitele tinerilor. Cu toții și-au cărat pumni și picioare, însă cel mai grav este tânărul de 28 de ani, injunghiat.

Dr. Elena Firoiu, purtător de cuvânt SJU Târgovişte: ”A fost examinat și internat de urgență în secția Chirurgie toracică, ulterior ATI.”

crimat4Medicii au reușit să îl stabilizeze pe rănit. Agresorul, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat preventive pentru 30 de zile. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, iar dacă va fi găsit vinovat riscă până la 20 de ani de închisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial