2 mai 2024
Târgul de toamnă de la Hagioaica, Titu, a adus bucurie și prospețime tuturor celor ce l-au vizitat

Târgul de toamnă de la Hagioaica, Titu, a adus bucurie și prospețime tuturor celor ce l-au vizitat

Târgul de toamnă de la Hagioaca, Titu, a adus bucurie și prospețime tuturor celor ce l-au vizitat, la finele săptămânii ce abia s-a încheiat.

Oamenii s-au bucurat de produsele de toamnă și au făcut cumpărături pentru a-și umple cămările.

Producătorii au adus fructe și legume proaspete, pastramă, brânză, cârnați, dar și turtă dulce și multe alte bunătăți.

Bineînțeles, de la târg nu a lipsit distracția. Părinții și-au dus copiii la locurile de joacă, unde aceștia s-au distrat cât au dorit.

La târg au fost prezenți și liderii liberali din județ, alături de primarul orașului Titu, Traian Nicolae și de viceprimarul localității, Gabriela Chițu.

”În cadrul vizitei în Târgul de toamnă, alături de autoritățile locale, au participat: domnul Virgil Guran – vicepreședintele Senatului, domnul Aurelian Cotinescu – secretar general al PNL Dâmbovița, domnul subprefect Adrian Chițescu, primari liberali din localitățile învecinate, consilieri locali, tineri liberali.

Primăria orașului Titu a făcut toate demersurile pentru a amenaja noua locație de la Hagioaica, pentru a ne reîntoarce în atmosfera provincială de odinioară, atunci când târgul era cel mai așteptat eveniment al urbei”, a precizat viceprimarul orașului Titu.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial