24 aprilie 2024
Târgovişte – Investiţie uriaşă pe strada Radu Gioglovan

Târgovişte – Investiţie uriaşă pe strada Radu Gioglovan

radu-gio „Pe strada Radu Gioglovan administraţia târgovişteană implementează o investiţie foarte importantă pentru acest cartier, cea mai mare derulată în microraionul IX. Această investiţie vizează peste 10.000 metri pătraţi de parcări, stradă, trotuare, de asemenea iluminatul public va fi modernizat, vor fi intervenţii la zona spaţiului verde, plus lucrări la canalizarea pluvială. Strada Radu Gioglovan până acum nu avea canalizare pluvială. Ar mai fi de menţionat şi faptul că sunt reabilitate, în mare parte deja, şi cele două locuri de joacă din această zonă, iar condiţiile s-au schimbat foarte mult în bine pentru locuitorii de aici.

La această oră a început asfaltarea şi speram ca în maxim două săptămâni să ieşim din această zonă. Legat tot de strada Radu Gioglovan, Avram Iancu, trebuie menţionat şi blocul de garsoniere, blocul 54, care este prins în programul de reabilitare termică pe fonduri europene. În pofida faptului că este un bloc cu foarte multe garsoniere, locatarii au reuşit să se mobilizeze şi să întocmească documentaţia încât în prima etapă a finanţării prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, acest bloc va intra la execuţie de lucrări. De asemenea, punctul termic din această zonă o să fie reabilitat, a fost trecut în administrarea Direcţiei de Salubritate, se va face aici un punct de lucru. Per ansamblu, demarăm o investiţie la care administraţia locală ţine foarte mult, care să schimbe radical condiţiile din această zonă, au fost dezafectate peste 100 de garaje.

Din acest punct de vedere locuitorii de aici au fost foarte receptivi şi am reuşit, împreună, să începem acest proiect. Am reuşit să creăm aproximativ 300 de locuri de parcare, iar investiţia se ridică undeva la 1 milion de lei, sumă la care se vor mai adaugă câteva sute de mii de lei pentru zona de asfaltare. Eu zic că este o investiţie foarte utilă şi nişte bani care sunt cheltuiţi în interesul locuitorilor din această zonă. M-am întâlnit cu un locuitor al zone şi mi-a spus că în sfârşit au intrat şi cetăţenii din această zonă în Europa. De fapt acestea sunt satisfacţiile importante pe care le ai în activitatea de primar, aprecierile de acest gen vin şi compensează întreaga activitate care de cele mai multe ori este o activitate destul de intensă şi care necesită un volum de energie nu numai din partea mea, ci şi a colegilor mei, a administraţiei locale în general”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial