13 mai 2024
Târgovişte – Transportatorii, luaţi la bani mărunţi!

Târgovişte – Transportatorii, luaţi la bani mărunţi!

Poliţiştii rutieri au acţionat pe linia identificării conducătorilor auto ce efectuează transport de marfă, fără a respecta legislatia în vigoare

În cadrul Campaniei naţionale „Alege Viaţa” şi în conformitate cu obiectivele propuse în “Programul de acţiune al Poliţiei Rutiere derulat în perioada 2012-2016 ” , poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au organizat şi executat o acţiune preventivă pe raza Municipiului Târgovişte, pentru identificarea conducătorilor auto care efectuează transport de marfă, fără a respecta legislaţia în vigoare.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au aplicat 60 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totala a acestora însumând 16 800 lei, din care 15 pentru transport de marfă fără respectarea prevederilor legale şi 25 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată au fost identificate 2 autoutilitare ce transportau o cantitate de 3 mc material lemnos, fără a deţine aviz de însoţire a mărfii. Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorilor auto, întreaga cantitate de material lemnos fiind ridicată în vederea confiscării.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial