28 aprilie 2024
Şoferi cu MULT TUPEU!

Şoferi cu MULT TUPEU!

La volan, fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice!

Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi Postului de Poliţie Corneşti l-au depistat pe numitul G.G., de 27 de ani, din localitatea Acatari, judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Corneşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, ca urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu avea asupra sa permisul de conducere, acesta fiind reţinut din data de 04.10.2010 Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice ( art. 86 alin. 2 şi art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

• Totodată, în jurul orelor 16:00, a fost depistat de poliţiştii rutieri numitul Z.A., de 26 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea pe raza localităţii Crângurile un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Pe numele conducătorului auto, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 86 alin. 2 din OUG 195/2002, republicată.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial