28 aprilie 2024
O femeie a fost accidentată de o autoutilitară, pe DN 7, la Tărtăşeşti. Martorii susţin că s-ar fi aflat pe trecerea pentru pietoni

O femeie a fost accidentată de o autoutilitară, pe DN 7, la Tărtăşeşti. Martorii susţin că s-ar fi aflat pe trecerea pentru pietoni

O femeie în vârstă de 79 de ani a fost accidentată de o autoutilitară, azi-dimineaţă, pe DN 7, la Tărtăşeşti.

Martorii susţin că s-ar fi aflat pe trecerea pentru pietoni, lângă liceul din localitate.

În urma impactului, victima a fost transportată cu ambulanţa la spital, iar şoferul a fost dus la secţie pentru audieri.

“În această dimineață, 5 februarie, în jurul orei 07:01, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Tărtășești.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 44 de ani, din comuna Văleni-Dâmbovița, în timp ce ar fi condus o autoutilitară pe DN 7, în localitatea Tărtășești, din direcția București către Pitești, ar fi acroșat și accidentat o femeie, de 79 de ani, din localitate.

În urma impactului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial