25 aprilie 2024
Târgovişte – Invitaţie la film, CRENGUŢA DE AUR

Târgovişte – Invitaţie la film, CRENGUŢA DE AUR

„Creanga de Aur” va cuceri inimile telespectatorilor

Joi, 30 august 2012, de la ora 18,oo, la Arenele „JUNIOR” de la etajul I al Casei Sindicatelor din Târgovişte va avea loc avanpremiera oficială a filmului artistic de televiziune „Creanga de Aur”, o producţie a Teatrului Junior, a Şcolii Micilor Vedete şi a Clubului Victorioşilor.

Filmul face parte din ciclul „Poveştile Pădurii Fermecate” şi este o poveste savuroasă şi – în acelaşi timp, o pledoarie pentru omenie şi prietenie. Este o producţie independentă, finanţată sută la sută din fonduri proprii, cu sprijinul părinţilor şi bunicilor micuţilor protagonişti.

Filmările au fost făcute în timpul vacanţei de vară în locaţii din comunele Vulcana Băi şi Vulcana Pandele. Premiera de televiziune este programată pentru Sărbătorile de iarnă, dar avanpremiera oficială va fi una cum nu s-a mai văzut încă în Târgovişte.

Scenariul şi regia îi aparţin lui Victor Mihalache, iar muzica originală este semnată Radu Mihalache ( student la muzicologie, la Conservatorul bucureştean şi posesor al unei burse „Erasmus” de un an la Madrid ).

Filmul este în curs de traducere în franceză şi engleză şi va fi trimis la mai multe festivaluri de film şi de televiziune din lume, printre care şi la prestigiosul Festival de la Cannes – ediţia 2013.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial