2 mai 2024
Ansamblul Trandafir Dâmbovițean a fermecat publicul în Italia! Dansurile tradiţionale româneşti au adus ropote de aplauze şi felicitări!

Ansamblul Trandafir Dâmbovițean a fermecat publicul în Italia! Dansurile tradiţionale româneşti au adus ropote de aplauze şi felicitări!

Oraşul Titu a strălucit peste hotare! Adrian Grigore a fost purtătorul tradițiilor și pasiunii românești la festivalul internațional de dans și muzică “International Spring Festival Garda’s Lake” din Italia.

Împreună cu talentata dansatoare Teodora Dumitru, ansamblul a fermecat publicul cu spectaculoasele sale prestații.

Timp de trei zile, festivalul a fost gazda unui spectacol de diversitate culturală, aducând împreună artiști și trupe din mai multe țări precum Lituania, Letonia, Estonia, Polonia, Bulgaria, Ungaria și Italia.

România a fost reprezentată de Ansamblul Trandafir Dâmbovițean, care a adus în fața publicului dansuri tradiționale ce reflectă frumusețea și autenticitatea culturii românești.

Teodora Dumitru a strălucit pe scenă cu talentul și eleganța ei, aducând un plus de farmec și profunzime interpretărilor.

Participarea Ansamblului Trandafir Dâmbovițean și a Teodorei Dumitru la acest festival a fost nu doar o ocazie de a promova cultura și tradițiile românești, ci și un moment de întâlnire și schimb cultural între artiști și publicul internațional.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial