18 aprilie 2024
Târgovişte – Câinele care şi-a ucis stăpâna a fost adoptat!

Târgovişte – Câinele care şi-a ucis stăpâna a fost adoptat!

“Dupa o luna de detentie in Adapostul cainilor fara stapan Aninoasa, pentru controlul agresivitatii, cainele a primit “verde” pentru a fii adoptat- cea care si-a asumat aceasta raspudere a fost rasplatita cu multa afectiune si tandrete, de un caine cate a fost privat de aceste sentimente, un exemplu tipic de cruzime fata de animale, prin captivitate permanenta, agresivitate si violenta din partea proprietarilor, ingrijire precara.

Iata cum un animal caruia i se acorda putina atentie, hrana si posibilitati de miscare isi schimba total comportamentul.

Acest catel, are numai pentru el o suprafata ingradita de cca 600m.p. cusca mare de lemn, aer curat de deal, mancare din belsug si multa iubire…..imaginile de mai sus sunt graitoare, cand inca nici nu parasise adapostul.

Cei care infiereaza cu manie proletara si arunca cu acuze grele sa-si ceara scuze, pana si omul reactioneaza cand indura furie, umilinte si lipsa libertatii si poate lucrurile nu au stat asa cum s-a declarat in reportaj, dar cineva trebuie sa fie “acarul paun”- asa se practica in Romania!”, spune Mariana Vasilescu, presedinta Asociatiei Sufletel din Targoviste.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial