19 aprilie 2024
NECAZURI ÎN LANŢ: O familie din Târgovişte trăieşte un coşmar cu repetiţie! VIDEO EXCLUSIV!

NECAZURI ÎN LANŢ: O familie din Târgovişte trăieşte un coşmar cu repetiţie! VIDEO EXCLUSIV!

O familie din Targoviste a ajuns pentru a doua oara in strada, din cauza datoriilor la intretinere.

De-a lungul anilor, ei au acumulat datorii mari la apa, curent si gaze. Au sperat mereu ca vor fi iertati de restante sau ca isi vor gasi de lucru, ca sa acopere o parte din ele. Insa nu s-a intamplat asta.

Totul a inceput in 2004. Atunci oamenii au fost pentru prima data evacuati. La acea vreme aveau datorii de 27.000.000 de lei la intretinere, iar pentru aceasta suma au fost executati silit si nevoiti sa plece.

Sapte ani mai tarziu, dupa un lung sir de procese, au revenit in apartament.

Insa cei care se mutasera in locul lor le platisera aproape toate sumele restante, asa ca si-au au cerut banii inapoi, adica 8.000 de lei. Cum familia nu a putut restitui suma, executorii s-au intors.

Femeia de 37 de ani, fost politist comunitar, si-a pierdut slujba in urma unor restructurari. Locuieste cu sora, fiica acestia si cu parintii lor, batrani si bolnavi. Toti traiesc din 700 de lei pe luna.

Executorul spune ca judecatorii au decis ca familia sa plece, mai ales ca si ceilalti locatari sunt stramtorati si nu au cum sa achite toate datoriile din bloc.

Fostii proprietari si-au scos in cele din urma lucrurile din casa. Anual, sute de romani sunt evacuati din case pentru ca nu-si mai pot plati datoriile la intretinere. Cei mai multi nu au un loc de munca.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial