9 mai 2024
VIDEO – Cornelia, fiica femeii ucise la Găeşti, rupe tăcerea – “A zis că mă omoară şi pe mine şi pe ea!”

VIDEO – Cornelia, fiica femeii ucise la Găeşti, rupe tăcerea – “A zis că mă omoară şi pe mine şi pe ea!”

Crimă sângeroasă într-un bloc din Găeşti, Dâmboviţa. O femeie de 63 de ani a fost ucisă, din răzbunare, de fostul iubit al fiicei ei.

Bărbatul era convins că victima este de vină pentru despărțirea lor. În atac a fost înjunghiat şi un prieten al femeii, care se afla întâmplător în locuință.

În blocul din Găești locuia singură. Când fostul iubit al fiicei sale a dat buzna peste ea, în locuință se mai afla un prieten, venit în vizită. Agresorul s-a năpustit asupra Doinei cu o armă albă, iar amicul femeii a vrut să o apere. Amandoi au fost răniți.

Au reușit totuși să îl închidă pe atacator în casă și au fugit pe scări, unde ea s-a stins. Suspectul îi vorbise înainte fostei iubite despre intențiile lui criminale.

Cornelia Tudor, fosta iubită a suspectului, fiica femeii ucise: „Alaltăieri, la serviciu, în București… Că mă omoară și pe mine și pe ea.

Marian Teașă era cuprins de furie pentru că fosta lui iubită, Cornelia, nu voia să se întoarcă la el și o bănuia pe mama ei, Doina, că se opune relației.

Georgiana Tudorache, fiica femeii ucise: El a mai avut un atac asupra mamei. Prima dată când s-a certat cu sora mea, tot așa. El era foarte agresiv, i-a rupt părul surorii mele din cap, mamei mele i-a spart odata capul cu o sticlă.”

Fiica femeii ucise rupsese legătura cu bărbatul anul trecut, după o relație de peste doi ani. Pentru că el nu a acceptat niciodată despărțirea și era violent, a fost reclamat de mai multe ori la poliție.

Cornelia Tudor, fosta iubită a suspectului, fiica femeii ucise: „Tot ne urmărea, cu toate plângerile făcute. Nu scăpam de el, practic. S-a răzbunat pe ea, da.

În fața garsonierei în care locuia Doina, vecinii au aprins lumânări lângă o fotografie a femeii. Locuința este sigilată de poliție. Prietenul femeii, rănit grav în atac, este internat în spital.

Vecin: „El e în comă.

Mihaela Țârlea, medic al Spitalului Orășenesc Galați: „Victima unei agresiuni prin înjunghiere.

Marian Teașă a fost reținut de polițisti. La audieri le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe mama fostei lui iubite pentru că femeia l-ar fi lovit. La trei ore după crimă, el a fost găsit cu o alcoolemie de 1,2 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

sursa – ŞtirileProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial