18 aprilie 2024
Târgovişte – Bun rămas… Grădi!

Târgovişte – Bun rămas… Grădi!

Orice sfârşit de an şcolar este o mare încărcătură emoţională pentru copii, cadre didactice şi părinţi, dar, cu atât mai mult cu cât sfârşitul de an şcolar marchează şi finalul activităţii de la grădiniţă, iar preşcolarii işi vor lua la revedere, nu cu puţine emoţii, gândindu-se că de la toamnă vor merge la şcoală.

În acest fel, Complexul Naţional Muzeal “Curtea Domnească” din Târgovişte în parteneriat cu Grădiniţa nr.14 Târgovişte organizează atelierul de creaţie “BUN RĂMAS …GRĂDI !” , ce va avea loc miercuri, 13 iunie 2012, începând cu ora 9.00, la Grădiniţa nr. 14 din Târgovişte.

Acesta face parte din proiectul de parteneriat educaţional ” MUZEUL – o punte între trecut, prezent şi viitor” derulat pe parcursul anului şcolar 2011-2012 de instituţia muzeală.

Activitatea constă în realizarea unei mascote din resturi textile care să marcheze despărţirea de primul ciclu educaţional din viaţa unui copil – grădiniţa, iar scopul acestei activităţi pe lângă cele instructiv-educative, este şi pregătirea copiilor pentru integrarea într-un mediu nou.

Biroul Relaţii Publice al C.N.M. “Curtea Domnească” Târgovişte

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial