19 aprilie 2024
Ateliere, jocuri şi poveşti care prind viaţă! Vacanţa la muzeu

Ateliere, jocuri şi poveşti care prind viaţă! Vacanţa la muzeu

afisul-final--1---1-Comunicat de presă

 Complexul Național Muzeal Curtea Domnească Târgoviște, instituție culturală subordonată Consiliului Județean Dâmbovița organizează în perioada 16 iulie-12 august 2018 programul VACANȚĂ LA MUZEU. Programul este organizat sub forma unor module de câte o săptămână, care vor fi organizate în cele mai frumoase spații ale Complexului Muzeal, coordonatori fiind specialiștii muzeului.

Participarea este liberă, fără taxe de participare și nu implică aducerea unor materiale pentru realizarea activităților, acestea fiind puse la dispoziția participanților de către muzeu. Ne dorim să oferim oricărui copil șansa de a petrece într-un mod activ, prietenos și educativ vacanța de vară și ce loc poate fi mai atractiv decât muzeul, acest tărâm miraculos unde artefactele prind viață. Ateliere diverse, jocuri, șansa de a vedea în derulare săpăturile arheologice de la Curtea Domnească, poveștile muzeelor, Centenarul Marii Uniri pe înțelesul copiilor, meșteșuguri uitate etc, așteaptă să fie puse în practică.

Programul se defășoară de luni până vineri, între orele 9.00 și 12.00, și se adresează copiilor cu vârste între 6 și 12 ani, in limita a 20 de locuri pentru fiecare săptămână. Înscrierile și alte informații pot fi obținute la numărul de telefon 0736.394.086.

Vă așteptăm cu drag la muzeu!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial