2 mai 2024
Târgovişte: Bă, eşti nebun?! A făcut ŢĂNDĂRI geamurile scării, iar apoi s-a pus cu ranga pe zece maşini! Vezi imaginile!

Târgovişte: Bă, eşti nebun?! A făcut ŢĂNDĂRI geamurile scării, iar apoi s-a pus cu ranga pe zece maşini! Vezi imaginile!

Praf si pulbere a facut un tanar de 30 de ani, din Targoviste, geamurile a zece masini din fata blocului, dar si pe cele ale scarii unde locuieste.

Intr-un moment de furie, barbatul nu s-a mai controlat si a lovit in stanga si-n dreapta.

E bolnav psihic si n-a mai luat tratament, spune sarmana lui familie care regreta ce a facut, dar ridica din umeri si marturiseste ca n-are de unde sa acopere paguba pe care le-a adus-o proprietarilor.

“Am iesit afara, lume multa, masinile ca dupa razboi, ca dupa cutremur, situatia care se vede. Aveti CASCO? CASCO din pacate nu avem”, ne-a declarat Costel Nae, unul dintre proprietarii pagubiti.

“Aici e parbrizul, uitati care in halul in care e, asta ma costa in jur la vreo 7-8 milioane. De unde naiba sa iau eu? Ca asa nu pot sa merg cu ea”, se plangea si Florin Chirita, un alt pagubit.

“A facut fratele meu criza de nervi si a spart geamurile la masini. Zece masini, am vazut.

N-a mai luat de mult tratament. Si din cauza asta face urat? A amenintat – nu mai iau nici un tratament, daca ma duceti la spital ies si va omor!”, ne-a povestit Bogdan, fratele vadalului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial