25 aprilie 2024
Dâmboviţa – Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, speriat de întoarcerea iernii!

Dâmboviţa – Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, speriat de întoarcerea iernii!

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al judetului Dâmbovița, condus de prefectul Victor Sanda, vă informează cu privire la atenționarea Cod Portocaliu care va intra în vigoare în noaptea aceasta la ora 04.00.

În intervalul 26 martie ora 04.00-26 martie ora 14.00, va ninge local abundent, viteza vântului va depăși rafala de 70 km/h, iar zăpada va fi puternic viscolită și troienită.

La sediul Instituției Prefectului a fost întrunit, începând cu ora 16.00, Comandamentul Operațional pentru Situații de Urgență în vederea gestionării eventualelor evenimente nedorite posibile pe perioada fenomenelor meteorologice clasificate cu cod portocaliu.

Comunicarea în cadrul Comandamentului Operațional pentru Situații de Urgență va fi asigurată pe principiul „VOCII UNICE” de către Cancelaria Prefectului.

Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă au obligaţia să monitorizeze cu atenţie evoluţia fenomenelor meteorologice, pentru a se putea interveni în timp util în cazul apariţiei unor evenimente deosebite.

De asemenea, dâmboviţenii aflaţi în dificulate pot apela non-stop numărul de telefon cu tarif normal 0245.611.423.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial