29 martie 2024
Târgovişteni, în călătorie cu peripeții. Avionul în care se aflau nu a putut ateriza în Corfu din cauza vremii și s-a întors în București

Târgovişteni, în călătorie cu peripeții. Avionul în care se aflau nu a putut ateriza în Corfu din cauza vremii și s-a întors în București

Călătorie cu peripeții pentru aproape 100 de turiști plecați cu avionul de pe Otopeni, către Corfu, Grecia. Printre ei s-au aflat şi târgovişteni.

Din cauza vremii rele, aeronava nu a putut ateriza pe aeroportul elen, așa că a făcut cale întoarsă.

Ni s-a spus că încercăm să aterizăm în Corfu, dacă nu se poate, ceea ce va fi foarte probabil că nu, ne ducem către București”, a spus Gabriel Cristache, pasager.

Aeronava a decolat din Capitală după ora 16 și avea destinația Corfu. Călătoria nu trebuia să dureze mai mult de o oră și jumătate, dar vremea rea i-a împiedicat pe piloți să aterizeze pe insulă, și au fost dirijați la Atena.

Am dat 20 de minute ture deasupra insulei Corfu, din cauza vremii nefavorabile. Pentru că vremea nu s-a schimbat și aeroportul din Corfu este închis, a trebuit să mergem către Atena, am alimentat”, a spus un călător.

Au sperat că ploaia şi vântul puternic se vor opri şi vor ajunge totuşi în Corfu, însă nu a fost aşa.

Echipajul a luat decizia de a reveni pe aeroportul din București, unde a aterizat după ora 20.

Pasagerii pot pleca luni spre Corfu, sau pot cere companiei restituirea banilor plătiţi pentru zbor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial