16 aprilie 2024
Tragedie la Valea Călugărească. O femeie și-a pierdut viața, iar soțul ei este în stare gravă, după ce s-ar fi asfixiat cu dioxid de carbon în beciul casei lor

Tragedie la Valea Călugărească. O femeie și-a pierdut viața, iar soțul ei este în stare gravă, după ce s-ar fi asfixiat cu dioxid de carbon în beciul casei lor

Tragedie la Valea Călugărească, în Prahova. O femeie de 70 de ani și-a pierdut viața, iar soțul ei este în stare gravă, după ce s-ar fi asfixiat cu dioxid de carbon în beciul gospodăriei lor.

Se pare că oamenii făceau vin, iar la un moment dat femeii i s-ar fi făcut rău și ar fi leșinat.

Bărbatul ar fi încercat să o salveze, dar la scurt timp a leşinat și el. Fiica unor vecini i-a găsit în beci și a dat alarma.

Femeia avea doi băieţi, la casele lor. Se mutase din Ardeal în Prahova, în urmă cu aproape doi ani. Erau apreciaţi de vecinii lor, pentru că erau oameni harnici şi săritori. Unul dintre băieţi a intrat la bănuieli după ce şi-a sunat mama, iar aceasta nu a răspuns. A trimis o copilă din vecini să vadă ce s-a întâmplat, şi aşa s-a aflat de nenorocire.

Doina Ioniță cuscra victimei: ”A fermentat acolo şi probabil că a intrat să mai bage nişte must acolo şi au ieşit gaze şi asta s-a întâmplat. Sunt cuscrii mei, oameni nemaipomeniţi, deştepţi. Fac asta de ani de zile şi nu s-a întâmplat”.

Oamenii din sat au rămas şocaţi când au aflat de necazul cumplit şi încearcă să îşi explice cum s-au petrecut lucrurile.

Bărbat: ”Vinul nu trebuie să fiarbă în beci. E dioxidul ăla de carbon care te asfixiază. Nu trebuie băgat vinul să fiarbă în beci, eu ţin vinul afară, fierbe afară şi după un timp, când stă din fiert, când se limpezeşte îl trag şi-l pun în pivniţă”.

Vecină: ”Doamne, fereşte! O femeie extraordinară, vrednică, curată, bună la suflet”.

Marius Buga, Pro TV: ”Zeci de minute au încercat salvatorii să o resusciteze pe femeie, însă manevrele au fost fără success. Bărbatul a fost dus în stare critică la spitalul judeţean, unde medicii încearcă să îl ţină în viaţă”.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial