4 mai 2024

Târgoviștean condamnat la 2 ani și 409 zile pentru TÂLHĂRIE!

www.mariusbuga.ro_images_margineni1Un bărbat care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, depistat de poliţişti

Poliţiştii târgovişteni au depistat un bărbat, de 30 de ani, pe numele căruia Judecătoria Târgovişte a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat la executarea unei pedespse privative de libertate pentru o perioadă de 2 ani şi 409 zile, pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie”.

Cel în cauză a fost arestat şi depus în cadrul Penitenciarului Mărgineni.

 

 

Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţiştii rutieri

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au oprit, pentru control, pe raza localităţii, un autoturism condus de un bărbat, de 29 de ani.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „refuz ori sustragere a conducătorului unui autovehicul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”.

De asemenea, poliţiştii târgovişteni au depistat un tânăr, de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1 A, în localitatea Corneşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta are exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată.

Faţă de acesta, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.

Un alt bărbat, de 32 de ani, din Corbii Mari, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, după ce a fost depistat de poliţiştii găeşteni conducând un moped pe drumul public, deşi nu avea acest drept.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial