28 aprilie 2024

Cum să te urci în halul ăsta la volan? Uite că s-au riscat!

www.mariusbuga.ro_images_etilotest1Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

În noaptea de 16/17 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au oprit, pentru control, pe raza localităţii, un autoturism condus de numitul S.F., de 24 de ani, din Lunguleţu.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Un alt tânăr, de 21 de ani, din Găeşti, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism pe raza localităţii, deşi nu avea acest drept.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial