18 mai 2024
Târgoviște – Un șofer fără permis a avariat două mașini, s-a oprit într-un gard, apoi a fugit de la fața locului

Târgoviște – Un șofer fără permis a avariat două mașini, s-a oprit într-un gard, apoi a fugit de la fața locului

”În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, la data de 29 mai a.c., bănuitul în vârstă de 26 de ani, din municipiul Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada Bărăției, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, ar fi pierdut controlul acestuia, ar fi avariat două autoturisme care se aflau parcate și ar fi intrat în gardul unui imobil.

De asemenea, după producerea evenimentului rutier, bărbatul ar fi plecat de la fața locului.

Cel în cauză urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Notă: Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.”

sursa – IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial