25 aprilie 2024
Târgovişte – Surpriză de proporţii pentru prichindeii din micro 5!

Târgovişte – Surpriză de proporţii pentru prichindeii din micro 5!

mi5„În microraionul V, strada Ion Ghica, Primăria municipiului Târgovişte, cu fonduri de la bugetul local, a realizat un loc de joacă. În această locaţie erau doar un balansoar şi o rotativă care erau într-o stare absolut deplorabilă, nu mai puteau fi folosite de copii.

Acum avem un loc de joacă modern, cu tartan, care corespunde tuturor standardelor în vigoare. Aş menţiona faptul că în microraionul V nu am avut numai această lucrare în derulare, mai avem tot pe strada Ion Ghica o parcare pe care vrem să o finalizăm în acest an, dar depinde şi de vreme.

Menţionez, de asemenea, că anul viitor microraionul V va intra în reabilitare completă, adică vor fi demolate toate garajele, vom asfalta, vrem ca 100% microraionul V să fie reabilitat din punct de vedere al infrastructurii şi mă refer atât la străzi, la trotuare, la iluminat public, spaţii verzi, tot ceea ce înseamnă infrastructură urbană modernă. Lucrările sunt realizate 70% de către Municipal Construct,

locul de joacă este realizat exclusiv de Municipal Construct, spaţiul verde este făcut de ECOSAL, iar Direcţia de Salubritate a intervenit cu coşuri de gunoi. Deci, în mare parte, lucrările au fost executate de societatea Primăriei. Şi lucrările de iluminat public au fost executate tot de către noi şi, dacă ne referim la calitatea lucrărilor, cred că sunt cele mai bune pe care le-am văzut eu. (…)

Acest loc de joacă l-am făcut într-o zonă în care oamenii se obişnuiseră cu… nimic, era un spaţiu absolut impropriu pentru a se folosi la ceva. Oamenii ne-au mulţumit din toată inima pentru ceea ce am făcut, iar aceasta este cea mai importantă satisfacţie pe care o putem avea în calitate de iniţiatori ai unor asemenea proiecte”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

mi5a„Îl felicit pe Cristian Stan pentru faptul că se ocupă de cartierele mărginaşe ale Târgoviştei, de care nimeni nu prea s-a ocupat în ultimii ani şi că are un program foarte precis pentru reabilitarea infrastructurii stradale, a trotuarelor, a iluminatului public, a spaţiilor verzi din micro V, continuând un proces de modernizare şi de aducere a oraşului la standardele necesare unei localităţi moderne.

Îi sunt alături şi vă asigur că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine”, a declarat preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu.

„Sunt de puţin timp în Primăria Târgovişte, dar alături de Cristian Stan am reuşit să particip la toate proiectele importante pe care le-am realizat în această perioadă. Suntem o echipă sudată, o echipă frumoasă, care doreşte să schimbe faţa acestui oraş.

Deja oraşul începe să se schimbe, primim mulţumiri din partea mamelor pe care le întâlnesc, ne mulţumesc pentru aceste locuri pe care le amenajăm pentru copii. Sperăm ca în viitor oraşul nostru să arate aşa cum ni-l dorim toţi”, a declarat viceprimarul municipiului Târgovişte, Carmen Holban.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial