2 mai 2024
Primarul de la Răcari a luat atitudine împotriva constructorului care execută lucrarea de canalizare: ”Nu vă mai bateți joc de răcăreni, de răbdarea lor, de bunul simț de care au dat dovadă!”

Primarul de la Răcari a luat atitudine împotriva constructorului care execută lucrarea de canalizare: ”Nu vă mai bateți joc de răcăreni, de răbdarea lor, de bunul simț de care au dat dovadă!”

Marius Caravețeanu, primarul orașului Răcari a luat atitudine împotriva contructorului care execută lucrarea de canalizare în localitate: ”Nu vă mai bateți joc de răcăreni, de răbdarea lor, de bunul simț de care au dat dovadă!”, a spus edilul.

”𝐀𝐣𝐮𝐧𝐠𝐞! 𝐏â𝐧ă 𝐚𝐢𝐜𝐢❗️ 𝐀ş𝐚 𝐧𝐮 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚❗️

📍 “Munca bine făcută este o formă de respect pentru tine și pentru ceilalți.” – Marc Chagall‼️

𝐌ă 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐬𝐞𝐳 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧ţ𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐞𝐱𝐞𝐜𝐮𝐭ă 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 î𝐧 𝐑ă𝐜𝐚𝐫𝐢, 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢 ş𝐢 𝐌𝐚𝐯𝐫𝐨𝐝𝐢𝐧

👉Domnilor, aţi depăşit de mult linia roşie de înţelegere şi toleranţă din partea răcărenilor. Am fost “avocatul” vostru în fața zecilor de sesizări primite de la cetăţeni referitoare la calitatea lucrărilor executate. V-am sesizat de nenumărate ori cu privire la disconfortul creat în localitate. Există o expresie în popor: “v-a durut la bască”! Cam aşa aţi reacţionat şi voi!

👉 Gata! Aşa nu se mai poate continua! Nu vă mai bateţi joc de răcăreni, de răbdarea lor, de bunul simţ de care au dat dovadă!

👉 Se lucrează haotic, se întârzie exagerat de mult cu readucerea terenul la starea iniţială, se manifestă un dispreţ total faţă de cetăţeni şi autorităţi. Sunt străzi pe care nu se poate circula nici cu piciorul ce să mai spunem de o ambulanţă, de o maşină de intervenţie pentru stingerea incendiilor.

👉 Am informat periodic locuitorii despre stadiul lucrărilor desfăşurate, am preluat doleanţele lor şi vi le-am transmis. Degeaba! Indiferenţa v-a caracterizat!

👉 Vă las (şi) aici câteva din problemele întâlnite în teren, pe care dirigintele de şantier, şeful de şantier nu le vede! Din maşină este mai greu!

👉 Poate cel mai grav aspect este absenţa operaţiunii de tasare; pur şi simplu se astupă şanţul şi mergem mai departe. Ce să mai vorbim de o tasare progresivă din 30 în 30 cm! Toate aceste străzi urmează să fie reabilitate prin asfaltare. Cum credeţi că se va prezenta strada asfaltată, dar ne tasată corespunzător zona în care s-a lucrat!?

👉 Căminele ne semnalizate în mare parte reprezintă un risc major pentru circulaţia pietonala, dar şi pentru cea auto!Traversările sunt lăsate sub nivelul străzii şi contribuie semnificativ la distrugerea autoturismelor care se încumetă să parcurgă strada!Din cauza pământului rezultat în urma săpăturilor străzile sunt impracticabile, au devenit un calvar pentru noi toţi!

👉 Aţi încercat dezinformarea cetăţenilor în privinţa readucerii străzilor la starea iniţială, aruncând responsabilitate aceasta în ograda primăriei.Nu domnilor, nu primăria trebuie să aducă la starea iniţială terenul ci voi, operaţiune pentru care sunteţi bine plătiţi.

👉 Pentru o bună informare, cu toate că altcineva trebuia să o facă, vă las şi câteva fotografii din teren.Vă somez să nu va mai bateţi joc de banii europeni şi de cetăţenii oraşului Răcari!

👉 Până una alta, eu îmi apar sărăcia şi nevoile şi neamul…Până data viitoare, să auzim (sper) numai de bine!PS: mesaj pentru răcăreni: sunt alături de voi, zi de zi pentru oameni!PS1: vă rog, nu mai trageţi în pianist!Marius CaraveţeanuPrimarul oraşului Răcar

i📍 “Calitatea nu este un compromis, este un angajament.” – William James

📍 “Calitatea unei acțiuni se măsoară în rezultate, iar cei care nu fac treabă bună devin prizonieri ai mediocrității.”, a arătat primarul Marius Caravețeanu.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial