2 mai 2024
Târgovişte: Spaima femeilor – ATACATORUL DE PE GANG!

Târgovişte: Spaima femeilor – ATACATORUL DE PE GANG!

atac“In vara lui 2007, mai multe talharii, prin smulgerea bijuteriilor de la gatul sau din urechile unor femei, aveau sa creeze un climat de nesiguranta in Targoviste.

Faptele se petrceau in plina zi, cu predilectie in locuri ferite , dar aproape de centrul orasului.

Autorul astepta intr-un gang victima, ii smulgea bijuteriile si disparea. Se inregistrasera deja peste 15 fapte de acest gen si cu toate ca eu si colegii mei eram imprastiati in tot orasul si mereu in alerta, nu reuseam sa prindem autorul.

Unul dintre colegi recunoscuse modul de operare deoarece in urma cu cativa ani retinuse un minor pentru astfel de fapte, numai ca se stia despre acesta ca este in Spania.

Intr-o zi torida de iulie, in jurul orelor 11,30, acelasi coleg avea sa-l vada pe suspect, la o distanta de 15 m, in timp ce se pregatea sa atace o doamna in zona micro 9, langa Minisat.

Ne-a alertat si pe noi ceilalti din dispozitivul de supraveghere si am reusit sa-l retinem la etajul patru al unui bloc din zona.

Autorul avea 21 de ani, se numea I.M. si era fiul unui fost inginer sef dintr-o puternica intreprindere din Targoviste.

Isi incepuse viata infractionala la 16 ani,cu acelasi gen de fapte, fusese descoperit si pedepsit cu blandete de instanta, dupa care, la 18 ani plecase in Spania, renegat de familie.

Aici intrase in anturajul traficantilor de droguri romani care proveneau si din cartierul micro 9 din Targoviste.

Fusese martor la mai multe fapte cu violenta comise de catre traficanti si chiar la omorul unor rivali marocani, ai celor de nationalitate romana.

In luna mai 2007 se intorsese in Targoviste si cheltuiese rapid agoniseala de cateva mii de euro din Spania.

Intrase intr-o relatie cu o adolescenta pe care o rasfata prin localurile din oras.

Cand a terminat banii, a inceput din nou sa talhareasca, deoarece refuzase un distribuitor local de droguri care incercase sa-l atraga in reteaua lui.

Desi orasul era terorizat de faptele lui si toata lumea stia ce se intampla, doua case de amanet din Targoviste cumparau bijuteriile furate.

De acolo aveam sa recuperam majoritatea bijuteriilor si sa le inapoiem victimelor.

D.D

Va urma”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial