10 mai 2024

340 de poliţişti dâmboviţeni, puşi de veghe între 1 – 4 mai!

politie-scandal-barMăsuri întreprinse de poliţia dâmboviţeană astfel încât cetăţenii să petreacă minivacanţa de 1 Mai  în linişte şi fără evenimente deosebite.

În perioada 01-04 mai a.c., peste 340 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vor fi la datorie,  zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică în perioada minivacanţei de 1 mai.

Din numărul total al poliţiştilor, 183 sunt din cadrul structurilor de ordine publică, 36 de poliţie rutieră, 14 specializaţi în investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi 6 luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Efectivele poliţiei rutiere, folosind autospecialele dotate cu echipamente de măsurare a vitezei, vor acţiona pe principalele artere ce tranzitează judeţul, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizării circulaţiei şi combaterii vitezei excesive.

De asemenea, structurile Poliţiei Transporturi îşi vor intensifica în această perioadă activităţile de patrulare a trenurilor de călători, în staţii şi triaje pentru asigurarea unor călătorii în siguranţă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial