28 aprilie 2024
EXCLUSIV! Ţi se rupe sufletul! Un individ a aruncat o pisică şi puii ei la marginea pădurii, în Lăculeţe! VIDEO CU MOMENTUL ABANDONULUI

EXCLUSIV! Ţi se rupe sufletul! Un individ a aruncat o pisică şi puii ei la marginea pădurii, în Lăculeţe! VIDEO CU MOMENTUL ABANDONULUI

O scena surprinsa cu totul intamplator de un sofer din Dambovita scoate la iveala o situatie revoltatoare, tolerata, insa, de toata lumea.

Un individ a fost filmat in timp ce arunca din portbagajul masinii o pisica si doi pui.

Si-a justificat gestul barbar spunand ca mai are zece pisici acasa si este depasit de situatie. Dar nici nu se osteneste sa-si castreze animalele.

Acesta este doar un caz de cruzime dintre miile de situatii similare care se petrec la marginea satelor sau oraselor noastre.

Unul dintre pisoii speriati s-a agatat cu disperare de portbagaj, dar n-a avut nicio sansa. A fost aruncat fara mila in frunzisul de la marginea drumului.

Imaginile au fost surprinse in localitatea Laculete, din apropiere de Pucioasa, in Dambovita. I-au revoltat pe reprezentantii asociatiilor de protectie a animalelor.

Mariana Vasilescu, presedinta Asociatiei “Sufletel” Targoviste: “Fara cuvinte… Nu se poate numi om. Probabil ca nu asa s-ar comporta cu copiii lui, dar poti sa stii?! Dumnezeu plateste”.

Totusi, oamenii sunt macar multumiti ca barbatul nu a aruncat pisica si puii intr-un rau sau ca nu i-a omorat…

In acest caz, pe baza numarului de inmatriculare filmat, politistii au aflat cine este barbatul.

Subinspector Alexandra Nicolae, purtator de cuvant IPJ Dambovita: “Politistii vor lua masuri pentru tragerea la raspundere conform prevederilor legale in vigoare”.

Stapanul animalelor va fi audiat vineri la Politia din Pucioasa si, pentru ca le-a abandonat, risca o amenda intre 1.000 si 2.000 de lei. Conform legii este pasibil si de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial