26 aprilie 2024

Târgovişte – Scandal amoros potolit de poliţia locală!

sock.ro_images_comunitariPoliția Locală Târgoviște vă informează că:

În data de 19.01.2015:

1. Un echipaj al Politiei locale Targoviste a fost sesizat ca in imediata apropiere a magazinului MEGA IMAGE din Targoviste, membrii unui grup, format din trei baieti si o fata, purtau o discutie tensionata cu risc de a degenera in scandal. Interventia prompta a echipajului a determinat membrii grupului, constituit ad-hoc, sa nu escaladeze conflictul. Divergența a aparut pe fondul unor neintelegeri ce rezultau dintr-o relatie mai veche, intre doi membri ai grupului.

Măsuri luate:

S-a procedat la efectuarea controlului corporal, conducerea la sediul Politiei Locale Targoviste si verificarea in bazele de date ale M.A.I.

La controlul corporal s-a gasit asupra a doi tineri urmatoarele obiecte: un pistol de jucarie tip bricheta- ce prezenta caracteristicile unei arme de foc, un baston telescopic din metal, un cutit cu lama pliabila (lungimea de 8cm) si un robinet metalic ce putea fi utilizat ca box. Obiectele respective au fost retinute, iar detinatorii acestora, care au si provocat scandalul, au fost sanctionati conform Legii 61/1991.

Toti membrii grupului au fost predati Politie Municipiului Targoviste pentru actualizarea evidentelor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial