18 aprilie 2024
Târgovişte: Rănit GRAV după ce a căzut în cap de pe o clădire aflată în construcţie

Târgovişte: Rănit GRAV după ce a căzut în cap de pe o clădire aflată în construcţie

cazutUn barbat, de 41 de ani, din Targoviste, s-a ranit grav dupa ce a cazut de pe pasarela unei cladiri in constructie.

Omul s-a prabusit, de la mai bine de doi metri, direct in cap si a fost transportat de urgenta la un spital din Capitala.

Politistii si inspectorii de munca au inceput o ancheta pentru ca reprezentantii atelierului sustin ca victima nu lucra acolo, ci se afla in vizita la unul dintre angajati.

Doctorii de la ambulanta i-au acordat ranitului primele ingrijiri la fata locului, iar cei de la unitatea de primiri urgente au decis ca e cazul sa fie dus mai departe, la o clinica de specialitate, in Bucuresti, pentru investigatii amanuntite
dr.DAN VOINEA, medic specialist urgenţe SAJ Dâmboviţa: “Un politraumatism prin cadere la inaltime, este transportat la Bucuresti.
Este in stare grava? Destul de grava”
cazut1Cazul a fost preluat de politisti. Investigatorii le-au luat declaratii muncitorilor, dar si reprezentantilor societatii pentru a afla ce s-a intamplat exact
agent ADELINA TORCICĂ, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Barbatul s-a autoaccidentat dupa ce a cazut de la circa doi metri inaltime, de pe o pasarela metalica din incinta unei societati comerciale.
Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare cirporala din culpa si continua cercetarile pentru a afla cu exactitate motivul pentru care barbatul era in incinta societatii”
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial