2 mai 2024
Un cuplu urmărit de ghinion. Și de jandarmi

Un cuplu urmărit de ghinion. Și de jandarmi

Un cuplu din județul Dâmbovița este urmărit de ghinion. Și de jandarmi…

Jandarmii spun că ar fi surprins-o pe o femeie, de 23 de ani, în timp ce ar fi oferit servicii intime, sub strictă supraveghere a soțului ei, înarmat cu o armă albă.

Totul s-ar fi petrecut la marginea Drumului Național 72, între Șuța Seacă și Picior de Munte.

Cea vizată le-ar fi mărturisit jandarmilor că practica de 3 ani cea mai veche meserie din lume, iar bărbatul ei ar fi păzit-o, cu un briceag în buzunar.

O femeie de 23 de ani care oferea servicii sexuale sub supraveghea soțului a fost depistată de jandarmi 

Jandarmii dâmbovițeni aflați într-o misiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, au depistat astăzi, 8 aprilie a.c.,  un bărbat în timp ce asigura protecția unei tinere care practica prostituția, în imediata apropiere a DN 72, între localitățile Șuța Seacă și Picior de Munte. 

Astfel, la fața locului a fost solicitat în sprijin un echipaj de jandarmerie care a identificat și verificat persoanele în cauză.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că femeia, în vârstă de 23 de ani, presta de aproximativ 3 ani servicii sexuale la diferite persoane, în schimbul unor sume de bani, aceștia fiindu-i necesari pentru traiul zilnic. Totodată, aceasta era supravegheată permanent de propriul soț, în autoturismul căruia a fost găsit un cuțit tip briceag.

Astfel, bărbatului i s-au întocmit actele de sesizare, acesta fiind susceptibil de săvârșirea faptei de proxenetism. Documentele vor fi înaintate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale”, precizează Jandarmeria Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial