28 aprilie 2024
Târgovişte: O femeie a cerut ajutor la 112 după ce ar fi fost bătută de fostul iubit

Târgovişte: O femeie a cerut ajutor la 112 după ce ar fi fost bătută de fostul iubit

O femeie, de 42 de ani, din Târgovişte, a cerut ajutor la 112 după ce ar fi fost bătută de fostul iubit.

Victima a apelat numărul de urgenţă puţin după miezul nopţii şi a cerut intervenţia poliţiştilor.

Aceasta a povestit că din cauza geloziei, fostul concubin ar fi lovit-o de mai multe ori.

În scurt timp, poliţiştii târgovişteni l-au identificat pe cel vizat şi l-au dus la secţie.

“La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 00:42, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie, 42 de ani, din Târgoviște, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de fostul concubin.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în cursul serii, bărbatul, de 41 de ani, în timp ce s-ar fi aflat la domiciliul din municipiul Târgoviște, pe fondul geloziei, și-ar fi agresat fizic fosta concubină.

Pe parcursul zilei, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 25 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și vătămare corporală.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul de nevinovăție”, precizează IPJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial