6 mai 2024

Târgoviște – Mașinile cu defecțiuni, trase pe dreapta!

www.mariusbuga.ro_images_rarPoliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au acţionat  pe linia identificării autovehiculelor care nu corespund din punct de vedere tehnic

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, în colaborare cu specialişti     din cadrul Registrului Auto Român Dâmboviţa, au organizat şi executat o acţiune preventivă pe raza de competenţă, pentru identificarea autovehiculelor ce nu corespund din punct de vedere tehnic şi care prezintă un pericol pentru siguranţa rutieră.

 

În urma defecţiunilor tehnice constatate, poliţiştii au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4 320 de lei.

 

Ca şi măsură complementară, poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare, urmând a fi restituite după ce se va face dovada că defecţiunile tehnice constatate au fost remediate.

 

De asemenea, 6 persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de „exercitare, fără drept, a unei profesii sau activităţi pentru care legea cere autorizaţie ori exercitarea acestora în alte condiţii decât cele legale”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial