26 aprilie 2024

30 de zile de AREST PREVENTIV pentru tânărul care a UCIS biciclistul din Adânca!

acad3Arestat preventiv după ce a accidentat mortal un biciclist şi a părăsit locul accidentului

 

În ziua de 21 septembrie a.c., pe DJ 720 A, în localitatea Adânca, un biciclist a fost acroşat şi accidentat mortal de către un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului după producerea acestuia, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

Acţionând cu operativitate, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei ai Poliţiei Municipiului Moreni, au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr, de 24 de ani, din localitatea Gura Ocniţei.

 

În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

 

Poliţiştii au procedat la reţinerea celui în cauză pentru 24 de ore, iar în ziua de 22 septembrie a.c., tânărul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial