29 martie 2024
Târgovişte – Lucrări de modernizare şi dotare în şcoli

Târgovişte – Lucrări de modernizare şi dotare în şcoli

scoala“Am facut o vizita in teren pentru a verifica stadiul lucrarilor de reabilitare, intretinere si igienizare de la Scoala Gimnaziala “Prof. Paul Banica”, unitate de invatamant care, in contextul amplelor lucrari de modernizare, extindere si dotare aflate in plina desfasurare la Scoala Gimnaziala “Matei Basarab”, va gazdui si o parte dintre elevii acestei ultime institutii de invatamant, pe parcursul anului scolar viitor (clasa pregatitoare, clasa I, precum si clasele V-V…III).
Astfel, a fost inlocuit parchetul in 10 sali de clasa, au fost inlocuite 42 de usi, au fost inlocuite obiectele sanitare la 6 toalete, fiind amenajat si un grup sanitar pentru persoane cu dizabilitati, au fost facute interventii la instalatia electrica, au fost realizate zugraveli, etc.
Asiguram atat parintii, cat si cadrele didactice, ca au fost luate toate masurile astfel incat copiii sa beneficieze de conditii optime, iar activitatea sa nu aiba de suferit.
Multumesc conducerii celor 2 unitati de invatamant, parintilor si cadrelor didactice pentru disponibilitatea aratata fata de situatia relocarii temporare a copiilor”, spune primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial