3 mai 2024

Târgoviște – L-au tras pe dreapta IMEDIAT! Consumase substanțe psihoactive!

www.mariusbuga.ro_images_maspolCinci conducători auto au fost depistaţi de poliţiştii rutieri conducând autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice, ori a substanţelor psihoactive

 

În ziua de 20 septembrie a.c., poliţiştii rutieri au depistat patru bărbaţi în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Întrucât conducătorii auto emanau halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestora cu aparatul etilotest, rezultatele fiind cuprinse între 0.42 şi 1.27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Cei în cauză au fost conduşi la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice.

 

Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice”.

 

De asemenea, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte l-au depistat pe numitul O.A., de 18 ani, din localitate, care a condus un autoturism aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive.

 

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial