2 mai 2024

Pucioasa – I-au tăiat pofta să mai asculte muzică!

www.mariusbuga.ro_images_polpuRazie a poliţiştilor dâmboviţeni, în oraşul Pucioasa

 

În noaptea de 20/21 septembrie a.c., poliţiştii din Pucioasa, în colaborare cu poliţişti specializaţi în investigarea fraudelor şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au organizat o razie pe aria de competenţă, pentru creşterea climatului de siguranţă civică, diminuarea fenomenului infracţional, precum şi pentru respectarea legislaţiei rutiere.

 

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale, din care 15 pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991, 3 conform Legii 12/1990, iar 33 pentru nerespecatrea regulilor de circulaţie.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate la o societate comercială din Pucioasa, poliţiştii au constatat că administratorul acesteia a reprodus, fără drept, opere purtătoare de drepturi conexe, fiind identificaţi 2 suporţi amovibili tip memory-stick, pe care erau stocate aceste opere muzicale, în scopul difuzării către clienţi.

 

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 140 lit. a) din Legea 8/1996 privind drepturile de autor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial